Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
03.04.2019

Nejrychlejší půjčka se schválením do 15. minut

Nechcete dlouho čekat? Nebojte, malý úvěr bude totiž na vašem účtu už za krátkou chvíli!

Kdo by měl v dnešní době rád fronty, bude zřejmě za velkého podivína. Každý si s oblibou ušetří trochu času pro sebe, rodinu nebo koníčky – jen nečekat zbytečně na nějaký dokument nebo schválení žádosti. Platí to nejen na úřadech, ale také ve světě půjček nebo různých potvrzení. Pokud však chcete menší úvěr, nemusíte čekat už vůbec na nic. Dostupný je totiž ve dne i v noci, během sobotního rána nebo pondělního poledne, prostě kdy si jen přejete! A nemusíte platit nic dopředu, vyřízení je možné i z domova!


Bez zbytečných prodlev a otázek, prostě úplně jednoduše

Samozřejmě, půjčka online ihned na účtu. Nebudete na nic dlouho čekat, nebudete mít nejmenší důvod k nespokojenosti. Patnáct minut a je hotovo, naprosto odlišně než třeba v bance nebo na různých úředních jednáních, která snad nikdy nekončí – ale musí se povinně absolvovat kvůli automobilu nebo třeba koupi nového bytu. Malý nebankovní úvěr bude jednodušší, než cokoliv jiného! Už jen proto, že o něj budete žádat online a díky internetu se celý vyřídí, tedy bez nějakých návštěv poboček nebo dlouhých telefonických rozhovorů, co navíc obě strany vysloveně nebaví.


Až patnáct tisíc korun, bez ohledu na účel využití

Pozor, ještě dvě velmi dobré zprávy! Půjčit si můžete libovolnou sumu až do hranice patnácti tisícovek, což rozhodně vyřeší drtivou většinu typických finančních problémů v českých domácnostech. Druhou skvělou novinkou je, že nebude nutné dokládat účel, kvůli němuž si podobný úvěr vůbec sjednáváte. Ruku na srdce, bylo by takové vyslýchání vůbec nějak ospravedlnitelné? Určité informace přeci není nutné sdělovat, zvláště pokud dokladujete už při samotném sjednávání půjčky, že na splácení máte dostatek prostředků – co by potom bylo ještě důležité?


Jen několik málo osobních údajů, soukromí je chráněno

Žádost na téma půjčka zdarma rozhodně nemusí být podobná zpovědnici, je to právě naopak! Jen pár osobních dat, díky kterým dojde k celkové identifikaci žadatelů a vlastně již nic více! Naprosto bez rizika, bezpečně a diskrétně, i tak se totiž dá označit moderní nebankovní půjčka. A když se k tomu přidá i možnost získat napoprvé vše zcela bez úroků, zní to doslova jako pohádka, že? Stačí pouze, abyste splatili jistinu půjčky v domluvených termínech – a úroky se hned poté škrtnou. Zní to velmi jednoduše, ale žádný háček tady nehledejte. Naopak, první půjčka zdarma je už klasikou českého nebankovního trhu, vyplatí se jí dát šanci. Alespoň tak do nebankovního světa trochu nahlédnete a zjistíte, jaké tu na vás čekají výhody…



ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%