Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
22.12.2017

Nejschvalovější nebankovní půjčka

Mnoho lidí nepožádá o nebankovní úvěr právě proto, že se bojí odmítnutí. To ale není vždy na pořadu dne, naopak, u nejschvalovanějších půjček na trhu je toto riziko velmi malé. Ve většině případů postačí doložit základní osobní údaje a také zdroj příjmů. Schválení je pak otázkou několika málo minut, takže prakticky na počkání.


Základní kontaktní údaje opravdu postačí, nebojte se o své soukromí a zkuste to


Osobní údaje jen v rozsahu, v němž jsou vepsány do občanského průkazu. Je zapotřebí také doložit zdroj příjmů, což je nutné kvůli změnám v české legislativě. Všechny náležitosti takové půjčky však zaberou maximálně dvě minuty, vyžadováno je jen jméno, příjmení, adresa trvalého bydliště a pochopitelně také číslo bankovního účtu. Ten musí být bezpodmínečně vedený na vaše jméno, resp. na jméno žadatele. Pouhé dispoziční právo k účtu životního partnera nepostačuje a žádost o půjčku by tak nemohla být bohužel vůbec schválena.


Nemusíte ani vyjít z domu, sjednejte si půjčku z pohodlí oblíbeného křesla s notebookem na klíně


Moderní technologie usnadňují život dnes a denně, začíná to pomalu být vidět i ve světě nebankovních půjček. Ke schválení půjčky potom není potřeba, abyste se někam osobně dostavili, tím spíše, pokud jde o několik málo tisíc korun. Nejschvalovanější nebankovní půjčka na vás může čekat hlavně na internetu, stačí strávit chvilku u prohlížeče a přemýšlet společně se zbytkem rodiny. Nečekejte žádné složité úkony, nejde o nic, s čím by si neporadil průměrný uživatel internetu. Se světem online si nemusíte zrovna tykat, vyplníte jen několik kolonek a pak už jen čekáte na schválení.


Jednoduché naprosto pro každého, stačí být vlastně jen starší 18 let


Podmínek ke schválení půjčky je skutečně minimum, například to, že musí být žadatel plnoletý. Neexistují výjimky, ze zákona jednoduše nelze půjčit šestnáctiletým nebo sedmnáctiletým, jistě se také každý shodne na tom, že by to nebylo zcela společensky v pořádku. Plnoletost je prostě zásadní, vzácně se také může objevit požadavek na žadatele v důchodovém věku. Některé nebankovní instituce nepůjčují peníze starším 65 nebo 70 let, s tímto kritériem se ale setkáte jen velice zřídka, v moderní době se od něj samozřejmě již ustupuje…


Nejschvalovanější půjčky překračují devadesát procent kladných odpovědí


V průměru více než devět z deseti žádostí o půjčku je schváleno. Přesně takové jsou moderní statistiky, nejschvalovanější nebankovní půjčka funguje podle jasných pravidel. Minimum administrativních požadavků, které všechny jen omezují a zdržují. Proč by měl poskytovatel mikroúvěru vědět úplně všechno o žadateli? Postačí jen pár základních dat nutných k identifikaci, například číslo občanského průkazu. To, v jak velkém bytě žijete nebo například kolik máte doma koček už není vůbec podstatné…


Nenechte se omezovat, zvolte si přesnou částku, jakou zrovna potřebujete


Nikdo vás nebude k ničemu nutit, moderní nebankovní půjčky vyjdou maximálně vstříc všem klientům. Nejde skutečně o nic složitého, můžete si vzít úvěr v hodnotě jedné tisícikoruny, když výplata má být už zítra, ale nutně potřebujete dokoupit základní potraviny. Ale také tři tisíce, když je zrovna porouchaná mikrovlnka a víte, že už nepůjde opravit. Pět tisíc na nedoplatek za elektřinu, novou miniledničku, cokoliv, co zrovna potřebujete. Výhodou je i fakt, že se nebudete nikdy a nikomu zpovídat. Bezúčelová mikropůjčka je standardem českého nebankovního trhu s úvěry, takže si nepřipravujte žádný dlouhý dopis na téma – Proč si chci půjčit zrovna pět tisíc korun.




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%