Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
31.01.2018

Půjčit si hned? Jistě, doslova během minuty máte vyplněný formulář s žádostí!

Pár osobních údajů a jde to hned. O čem je řeč? Je to nebankovní půjčka u naší společnosti, na kterou budete čekat maximálně patnáct minut. Jednoduchá práce, potřebujete vlastně jen mobilní telefon, osobní účet v libovolné české bance, ale také doklad o trvalém příjmu. A to je vlastně vše, tedy ještě kromě čísla občanského průkazu nutného k plné identifikaci žadatele.


Bez ručitele, bez nutnosti dokládat účel půjčky, jinými slovy bez rizika


Minimum náležitostí je zárukou úspěchu, půjčka totiž není o tom, abyste se někomu zdlouhavě zpovídali. Stačí jen nejzákladnější osobní údaje, se kterými se setkáváte denně. Občanský průkaz má každý také při ruce. Nebojte se, že budete odmítnuti, protože procento schválených žádostí je skutečně závratné. Stačí vlastně jen doložit pravidelný příjem a je takřka jisté, že budete plně vyslyšeni a peníze půjdou za chvíli na váš osobní účet. Co je výhodou půjček sjednaných právě u nás?


  • Jednoduchý odklad splátky. Nemáte-li dostatek finančních prostředků, stačí se jednoduše domluvit a za malý poplatek se splátkový kalendář odloží až o dalších osmadvacet dnů.
  • Minimální administrativa. Vlastně to bude celé jen o kontaktním formuláři, který vám zabere zhruba jednu až dvě minuty. Jméno, příjmení, adresa trvalého bydliště a číslo občanky.
  • Odměna za věrnost. U nás se totiž oddanost hodně oceňuje, a to například tak, že získáte až padesátiprocentní slevu na úrokové sazbě. To je už samo o sobě dosti lákavé, že?


Věkové omezení je minimální. Horní hranici u nás nehledejte, spodní je pak 21 let. Je to dokonce ze zákona, protože nezletilým touto formou půjčovat nelze a jistě by to nebylo ani příliš etické. Pokud splňujete tento základní předpoklad, stačí pak už jen účet u české banky a trvalé bydliště kdekoliv na území ČR. A to je vlastně vše, nečekejte další otázky, půjčka je u nás zcela bezúčelová, takže se nebudete muset zpovídat, proč ji vůbec chcete.


Až patnáct tisíc korun na dobu osmadvaceti dnů, navíc s možností odkladu


Tisíc korun nebo patnáct tisícovek? Před vámi leží obě možnosti, které slouží zároveň jako ohraničující mantinely. Můžete si klidně vzít tři, pět nebo osm tisíc, není to vůbec žádný problém. Osobní údaje stoprocentně v bezpečí díky preciznímu způsobu šifrování dat, co si ještě více přát? Termín splatnosti je až osmadvacet dnů, pokud ale nestíháte plnit své závazky včas (a stát se to může jistě naprosto každému), za poplatek můžete ještě o další čtyři týdny splatnost odložit. Jde to naprosto samozřejmě, stejně jako to, že půjčka je zcela bez ručitele.




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST



 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%