Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
24.01.2024

Online nebankovní půjčky zajistí rychlý a pohodlný přístup k financím.

Nečekané výdaje mohou překvapit každou domácnost. Díky nebankovním půjčkám se najde řešení.

Nejsou nutné osobní schůzky a nepotřebujete ani ručitele. Moderní úvěry se totiž sjednají z pohodlí domova a bez složitých podmínek. Odpověď na nečekané výdaje nebo běžné složenky je tak doslova na dosah ruky. Stačí jen, abyste si vybrali konkrétní parametry. Každý příběh je jiný, lidé si je píší sami za sebe. Zde je ve hře krátký odpovědní formulář, s nímž dáte najevo, že máte o krátkodobý úvěr opravdu zájem. Vyberete si v něm konkrétní částku i lhůtu splatnosti, ověříte své osobní údaje, a to je vlastně vše. Odpověď na žádost přijde opravdu brzy, nebudete na nic dlouho čekat a hledat řešení.

Tisícikoruna jako základní částka

Jak vypadají online nebankovní půjčky? Velmi jednoduše řečeno, zvolíte si je vždy přesně podle sebe, přizpůsobení je totiž zcela na klientovi. Jsou nastaveny jen dva základní mantinely, do nichž je nutné se vejít. Online půjčka před výplatou může mít řadu různých forem, záleží na aktuální situaci, která je právě před vámi. Bez ohledu na důvody, tento produkt je vždy připraven, aby pomohl. A také se neptá na různé podrobnosti, podobný krok není vůbec nutný. Půjde jen o minimum osobních údajů, detaily z osobního života nikdo znát nechce. Proč také? Jednoduchost uzavření dohody je na první příčce, nic jiného už není tak důležité. A jaká částka je připravena? Kolik si lze půjčit a na jak dlouho?

  • 1 tisíc korun je minimální suma. Nákup do výplaty, složenka nebo mobilní paušál, vyberte si.
  • 30 tisíc korun je maximum. Peníze mohou být určeny na různé výdaje ve vaší domácnosti.
  • Splatnost? Ta má čtyři různé podoby, zvolte si proto z nabídky 1, 2, 3 nebo také až 4 týdnů.

Neúčelový produkt je již připraven

Výhodou je, že online nebankovní půjčky nemusíte vysvětlovat, sjednáte si je velmi jednoduše a bez návštěvy pobočky. Jde o neúčelový finanční produkt, který má minimum náležitostí. Jste novým klientem? Pak se nabízí 1 půjčka zdarma, s níž se dočkáte nulových úroků. Stačí, když dodržíte stanovenou lhůtu splatnosti. Jde o oblíbený doplněk pro nováčky, kteří si vyzkouší prostředí nebankovních úvěrů. Je však samozřejmé, jak už napovídá název, že tento produkt je dostupný každému zájemci jen jednou.

Vyberte si vždy pečlivě

Krátkodobé úvěry mají řadu výhod, ale každá podobná dohoda zasluhuje zvážení s ohledem na rodinné finance. Půjčka si totiž zaslouží patřičnou rozvahu, musíte si být vědomi faktu, že děláte správný krok do budoucna. Pokud si nejste jistí opravdu na sto procent, měli byste se ještě jednou zamyslet. Jde o vhodné řešení situace? Nebo se najde ještě nějaký jiný způsob?

ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%