Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
27.10.2017

Peníze ještě dnes? Není problém!

Mít vše potřebné hned po ruce a nečekat. To se vyplatí i v případě, že potřebujete půjčku ihned. Bez ní by to mnohdy nešlo, peníze navíc jsou prostě nutností nejen v případě, kdy zaměstnavatel prohlásí, že výplata přijde za týden. Každý nemá úspory doma pod polštářem nebo v bance, proto se musí najít jiné řešení.


Moderní doba nám dává obrovské spektrum možností, jen je využít!

Půjčka ihned, kolikrát jsme tohle slovo už slyšeli? Doma, v médiích, v práci, ve škole, na ulici, prostě kdekoliv. Půjčky jsou potřeba, protože až polovina českých rodin nemá úspory. Nižší mzdy, stále dražší nájmy a životní náklady, důvodů k mikroúvěrům může být poměrně dost. Takže jak si sjednat půjčku, aby byla co nejvýhodnější (tedy jinak řečeno – jasně nejlevnější ze všech možných nabídek napříč trhem)? Existuje několik dobrých rad, kterých se vyplatí držet. Pojďme si je společně rozebrat…


Neposílejte peníze předem, výjimkou je pouze drobná ověřovací platba

Tak za prvé – pokud po vás někdo chce platbu předem, kouká z toho něco skutečně nekalého. V nebankovním světě existuje jediná možnost, a sice ověřovací platba ve výši jedné koruny. Kromě toho, že je skutečně symbolická, pomůže také tím, že ověří váš účet v bance. A nebankovní společnost poté jen pošle domluvený finanční obnos právě tam – je to skutečně snadné. Rychlá online půjčka funguje právě na tomto principu. Stačí mít jen přístup k internetu a občanský průkaz s mobilním telefonem poblíž, potom už je celá transakce mimořádně jednoduchou.


Vyplnit krátký kontaktní formulář, kde postačí pouze jméno, příjmení a další základní údaje včetně čísla občanského průkazu, je po kliknutí otázkou jediné minuty. Transparentní a velmi krátká smlouva je pro tyto případy jasnou samozřejmostí, nebudete platit ani korunu skrytých poplatků a nepotřebujete skenovat žádné osobní dokumenty. Na prvním místě je u nebankovních poskytovatelů půjček důvěra. Nic dalšího přeci nemá takovou hodnotu, jako důvěra mezi klientem a firmou, která pro něj něco dělá.


Vše z pohodlí domova, nemusíte na pobočku, není nutné ani zvedat telefon

Veškeré náležitosti půjčky jsou mimořádně jednoduché. Nepotřebujete příjem nejméně třicet tisíc měsíčně, pro většinu poskytovatelů postačí, že nějaký pravidelný příjem máte – a tím veškeré dotazy na vaše ekonomické možnosti končí. Nebudete také čekat celé dny na schválení půjčky, dnes je celkem běžné, že své peníze dostanete na účet už během příští hodiny! Vzpomenout na půjčku jako takovou si přitom můžete vlastně kdykoliv, třeba během sobotní noci nebo pondělního podvečera. Pro poskytovatele nebankovních půjček vlastně nefunguje víkend nebo sváteční den tak, jak ho chápeme my. Mají totiž počítačový automat, který okamžitě vyhodnotí, jak celá vaše žádost dopadne. A ve většině případů je zhodnocena jako bezproblémová a průchozí.


Půjčka je naprosto na cokoliv, nemusíte kvůli ní ani nikam chodit

Po práci se nám už nikam nechce a býváme unavení. Zavírací doba většiny kamenných poboček bank pak přijde ještě před tím, než bychom tam stihli dorazit. V nebankovním sektoru je to ale jinak. Nemusíte dokládat účel půjčky a není ani nutná osobní návštěva na určitém místě, která je vlastně přímou podmínkou schválení úvěru. Rychlá online půjčka je hlavně o tom, že nemusíte vůbec nic vysvětlovat a nikde potupně čekat. Stanovíte si v krátkém kontaktním formuláři částku a okamžik počkáte, jak bude žádost vyhodnocena – o ničem jiném to vlastně není. Uvedete několik základních osobních údajů, které poslouží nebankovnímu poskytovateli k plné identifikaci vaší osoby, bezpodmínečně nutné je například uvedení čísla občanského průkazu. A hned poté se jde na věc!


Žádné několikahodinové čekání, ale transparentní smlouva, která se ve většině případů vejde na jediný papír formátu A4. Ano, doslova to je jen pár vět a nic více! Ale to úplně postačuje, právně je vše v pořádku a proč se potom zaobírat zbytečnými detaily, ve kterých se pak obě smluvní strany vysloveně utopí? Podmínky jsou jasně dané a netřeba o nich zdlouhavě debatovat, když navíc na peníze poměrně spěcháte. Složenky nepočkají a elektronika, která dosloužila, se musí co nejdříve nahradit. Kávovar nebo mikrovlnka a počítač, to je v každé domácnosti přímo nutností!


Bez registračních poplatků, peníze naprosto na cokoliv, jen si vybrat

Nemusíte také nikomu dokazovat, na co půjdou půjčení peníze. Je to jednoduché, prostě potřebujete penize a tím dotazy na podobné téma prostě končí. Vše si sjednáte online a doslova odkudkoliv, nemusíte si brát dovolenou kvůli cestě na pobočku v krajském městě nebo dokonce v Praze či v Brně. Rychlá online půjčka není o cestování a úmorném čekání. Najdete si tu pravou a okamžitě jí oslovíte, ještě tentýž den pak můžete použít peníze, o kterých byla řeč. Bez rizika, kompromisů a nutnosti plateb předem…


Eliminujte nepoctivce, poznáte je velmi snadno – chtějí peníze předem, mají podezřele jednoduše vyhlížející web, slibují nesplnitelné úroky, až příliš odlišné od většiny konkurence. A v neposlední řadě, mají skryté poplatky. Poznáte to relativně snadno, a sice porovnáním úrokové sazby s RPSN (roční procentní sazba nákladů). Pokud se tyto dvě cifry nějak výrazněji liší, pravděpodobně máte tu čest s někým, kdo bude chtít vydělávat na poplatcích, o kterých vám ani dopředu neřekl. A takové chování přeci není nikterak v pořádku, že? Spíše naopak, obraťte se raději jinam…


ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%