Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
23.06.2018

Online půjčka na studium rychle a výhodně

Půjčit si na školné? To je přece otázka několika málo minut…

Nebankovní půjčka se dá skutečně využít na leccos, nemusíte se poskytovateli nijak zpovídat z účelu, na nějž tentokrát posloužila. Tak například, kromě elektroniky si snadno zafinancujete i vlastní studium. Školné není samozřejmě úplně zdarma, a to zvláště na některých prestižnějších oborech. Pokud je studium zpoplatněno, někdo tu samozřejmě musí uhradit účty. A byla by škoda, kdyby byl podobný výdaj opět na bedrech rodičů, že?


Půjčit si na školu je zcela normální


Rozhodně v tom nebudete sami, půjčku si právě na tento účel sjednávají tisíce lidí, kteří studují a musí z nějakého důvodu hradit školné. Samozřejmě, státní škola je stále bez tohoto poplatku, soukromá už pochopitelně nikoliv – a studentský život také není nikterak levný. Když pomineme kulturu a zábavu, jsou tu ještě výdaje za byt, učebnice nebo další pomůcky, bez kterých se škola jednoduše dělat nedá. Totéž platí třeba o notebooku, jenž je v moderní době ve školách skoro nutností. A každý výdaj je samozřejmě spíše v řádu tisíců, nikoliv pouhých desetikorun…


Netřeba někde dlouze vyjednávat…

Studenti mají studovat (nebo také po náročném studiu odpočívat) a nikoliv jednat na kamenné pobočce nebankovní společnosti o nějaké půjčce. Vždyť přeci půjčka se dá dnes sjednat i přes internet a pro mladou generaci na tom není vůbec nic těžkého. Jen je zapotřebí si dobře vybrat, stejně jako doložit základní údaje, nutné pro evidenci žádosti. Oč tu přesně jde?


  • Bankovní účet psaný na jméno žadatele. Vlastní bankovní účet, a to kdekoliv v ČR, případně prokázané dispoziční právo k bankovnímu účtu třetí zletilé osoby.
  • Trvalý příjem a doklad o něm. Klidně to může být i poloviční úvazek u nějaké menší firmy.
  • Věk. Zde zkrátka není možné smlouvat, protože mladší osmnácti let si takto nepůjčí.


Pak je samozřejmě nutné doložit i některé další osobní údaje, z nichž drtivá většina je uvedena v občanské legitimaci. Nic více a nic méně, důležitý v tomto případě nebude ani obor, v němž studujete nebo kolik kreditů jste už tento semestr nasbírali, to je vlastně klíčové spíše pro školu jako takovou. Dobře vám poradí také kalkulačka půjček, s ní se hned dozvíte, kolik vás ve finále ten či onen úvěr bude stát – a můžete se tak pečlivě připravit a vše si předem propočítat. Podmínky se nebudou měnit, jsou jednou dané, a zvláště u krátkodobých půjček by to byl v podstatě podvod na klienta, že?


Stačí jen mobilní telefon a internet

A co všechno potřebujete k půjčce? Vlastně není nutností ani PC nebo notebook, protože teoreticky lze vše vyřešit přes mobil, samozřejmě napojený na internetovou síť. Vždyť půjčit si přes internet je doslova tak běžné, jako nadechnout se. V dnešní době tedy rozhodně ano a půjčují si nejen ty nejmladší ročníky, ale i lidé v produktivním věku nebo penzisté, bez rozdílu pohlaví nebo sociální třídy. Vše je navíc zcela diskrétní, protože u internetových půjček víte jen vy a poskytovatel, jaká transakce proběhla. Pokud se nikomu přímo nezmíníte, informace pochopitelně nikam neunikne, a to platí i pro rodinu nebo sousedy.


Nic složitého, zvládne to úplně každý

Stačí mít adekvátní věk, trvalý příjem a vlastní účet v bance. Pro dvaadvacetiletého studenta humanitního směru naprosto žádný problém. Skloubit práci a studium je sice nesnadné, ale na druhou stranu, takových případů existují jen v regionech celé tisíce. Jít si za svým snem přeci není nic špatného. Jednou jste si vybrali školu a chcete ji dodělat. Není důvod, abyste se v půli cesty nějak vzdávali, i když je možná rodina proti. A malá půjčka přeci ještě nikomu neuškodila, zvláště pokud máte příjem, z něhož ji lze dobře splácet.




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 15 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%