Peníze| SOScredit.cz
24.07.2018

Rychlá krátkodobá půjčka před výplatou

Blesková výplata peněz, ale také diskrétnost a férovost, o tom jsou půjčky do výplaty.

Když dojdou finance, nemusíte se obávat nejhoršího. Vždyť je tu přeci možnost nebankovních mikroúvěrů, díky nimž si přijdete na své, zaplatíte nejnutnější složenky a především – nebudete mít těžkou hlavu z toho, že výplata bude až za tři dny. Zaměstnavatel se někdy může s platbou zpozdit, ale u nebankovní půjčky tohle nehrozí. O tom, zda ji dostanete nebo ne (a jedním dechem dodejme, že procento schválených žádostí je hodně vysoko), se totiž dozvíte během příští čtvrthodinky…


Na nic nečekáte, peníze jsou tu obratem


Když jde o nebankovní půjčku, rozhodně se nebojte, že budete čekat ještě další dva dny. Nebudou to dokonce ani hodiny. Totiž, krátkodobá půjčka je zcela běžně otázkou minut! Zapíšete základní informace do připraveného kontaktního formuláře, prokážete se pravidelným příjmem a pak už opravdu nic nebrání tomu, aby byly peníze vyplaceny. Vše budete vědět předem, o úrokové sazbě bude jasno ještě před finalizací celé půjčky. Transparentnost je tu totiž, jak se říká lidově, až na tom prvním místě!


Nechoďte přeci zbytečně do banky…

Jistě, kamenná pobočka banky má možná perfektní klimatizaci a bude se vám tu líbit řada věcí, ale ruku na srdce – chcete tu v nějaké frontě pročekat celou hodinu? K tomu přeci není důvod, zvláště když je tu pomocník v podobě rychlého internetu. Ten totiž vyřídí vše potřebné i z pohodlí vaší ložnice nebo obýváku, není vlastně ani důležité vstát z postele, půjčku můžete mít vyřízenou stejně tak dobře jako od psacího stolu. A kdo všechno si může půjčit?


  • Penzista. Stačí jen doložit, že pobíráte důchod, a to bude jako doklad o příjmu určitě stačit.
  • Podnikatel. Nezáleží, jak velkou máte firmu. Ukážete jen daňové přiznání za poslední rok.
  • Zaměstnanec. A to naprosto kdekoliv. Jestli je to manuální nebo kancelářské práce, je jedno.


Platí prostě jednoduchá rovnice – nemám příjem, nemohu si půjčit peníze. Zákon z roku 2016 týkající se podmínek spotřebitelských úvěrů prostě hovoří jasnou řečí. A je třeba dodat, že jde i o ochranu spotřebitele, který by se jinak dostal do problematické dluhové pasti. Z té se někdy dostávají lidé hodně těžko, pár konkrétních případů možná znáte i ve svém okolí, v nejbližší ulici a tak podobně. Bohužel, pomoc je pak hodně těžká a lepší je problémy hasit už v zárodku. Tedy, jinak řečeno, nevyhovět žádosti o půjčku.


První dojem je skoro vždy kladný

Nemusíte dávat na první dojem, ten je totiž až na pár výjimek vždycky kladným. I to řekl jeden francouzský politik z napoleonského období – a dlužno podotknout, že je to čirá pravda. Řídit se tímto okřídleným úslovím bychom jistě mohli i my, platí totiž zcela univerzálně. Nebankovní půjčka totiž žádá trochu prověření, totéž platí o jejím poskytovateli. Jeho internetové stránky musí působit dojmem, že na nich pracoval opravdový profesionál. Důležitá je i pověst společnosti, kterou byste měli znát z reklam nebo si snadno zjistit reference od přátel. Všechno potřebné musíte znát předem, jedině tak si ušetříte budoucí zklamání – a samozřejmě také finanční ztrátu. Ta je sice v případě mikroúvěrů vlastně spíš malá, ale každopádně bude lepší, pokud nepřijdete ani o jedinou korunu, že?


Co dalšího by měl splňovat poskytovatel?

Poskytovatel půjčky musí mít českou adresu, pokud je to ve větším městě, tím určitě lépe. Pokud má adresu v zahraničí, je načase trochu zbystřit. Není to sice automaticky známka podvodu, ale něco podobného je zcela nestandardní – a je třeba si vše pečlivě prověřit. Pokud jde o společnost, která působí na trhu už nějaký ten pátek a má za sebou spoustu kladných ohlasů, víte, že určitě neděláte chybu.




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

Další podobné články

   Zpět

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%