Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
19.04.2022

Pozor na půjčky od soukromých lidí.

Kdo si dnes vybírá úvěr, měl by být maximálně pečlivý. Vyplatí se dát šanci prověřené firmě na trhu.

Jednat odpovědně, vědět, co přesně čekat. To je na úvěrovém trhu zcela zásadní téma, protože zaváhání si nikdo nemůže dovolit. Podle jakých kritérií bychom se vlastně měli orientovat? Zjistěte si o poskytovateli co nejvíce informací, mějte přehled už na začátku. Jak dlouho už v ČR působí, jaká je reputace mezi klienty, kolik práce už odvedl. To jsou otázky, na něž musíte znát odpověď ještě dřív, než se rozhodnete k činu. Odpovědnost má každý sám za sebe, důkladná rozvaha je tedy určitě zcela namístě.

Která nabídka je vlastně ta pravá?

Někdy nastane situace, která bude pro rodinný rozpočet hodně nepříznivá. Potřebuji peníze, a to ideálně ještě dnes! Když si pro sebe řeknete podobnou větu, máte jasno – ale kde hledat někoho, kdo vám rychle půjčí? Nemusíte nikam spěchat, univerzální řešení neexistuje. V záplavě nabídek si musíte najít takovou, co vám bude vyhovovat ze všech nejvíce. Půjčky od soukromých lidí rozhodně nebudou dobrou volbou. Vsadit na značku, která má dobrou pověst, je o něčem úplně jiném. Nebojte se proto jednat, ale současně si dobře vybírejte, komu dáte svou důvěru. A kolik si vlastně můžete půjčit? Jak dlouhý splátkový kalendář je možné dohodnout?

  • 1 až 30 tisíc korun, tak jsou nastavené základní mantinely podobné nebankovní půjčky.
  • Splátky mohou mít čtyři různé podoby. Konkrétně jde o jeden, dva, tři nebo čtyři týdny.
  • V případě, že přijde další nečekaná událost, je možné za poplatek splátky dále odložit.

Bezpečný proces po celou dobu

Ptáte se, kde si půjčit peníze? Nebankovních poskytovatelů na českém trhu je celá řada, proto je jasné, že půjčky od soukromých lidí ustupují do pozadí. Nemají takové renomé a navíc, pověst je obecně velmi špatná. Můžete snadno narazit na podvodníka, někoho, kdo to s vámi rozhodně nebude myslet dobře. Oproti tomu nebankovní instituce s licencí ČNB znamená záruku, že celé jednání bude bezpečné a transparentní. Kdo podobnou licenci vlastní, dává tím najevo, že to s klienty myslí opravdu vážně. Jednoduše řečeno, jeho zájmy jsou dlouhodobé a stabilní, nejde o firmu, která by plánovala v blízké době odchod z trhu. Na takovou společnost můžete jít s důvěrou.

Půjčte si rozumně, podle svých možností

Závěrem ještě dovolte malou radu, která se rozhodně neztratí. Měli byste znát své možnosti do detailu a nepřeceňovat své síly. Přepínat se znamená riskovat, a to nejen v posilovně nebo fitness centru. Ke spěchu není důvod, zvažte pro a proti, mějte jasno ve všech důležitých otázkách kolem rodinných financí. Vyplatí se to! Kdo je odpovědný, ten nemá vrásky na čele, přesně tohle totiž říká jedna stará pravda.


ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Tags: online pujcka,

Další podobné články

   Zpět

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%