Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
20.11.2023

Půjčí mi někdo peníze?

Snadná pomoc od nebankovních poskytovatelů půjček je za dveřmi. Stačí vyplnit krátkou žádost.

Nemusíte spěchat, abyste stíhali otevírací dobu kamenných poboček. Taková doba je už naštěstí dávno pryč. V 21. století totiž všechno funguje online a můžete tedy vyplnit krátký formulář, jímž se můžete o půjčku přihlásit po internetu. Cesta je velmi snadná, zabere vám maximálně několik málo minut z vašich volných chvilek. Ušetřit čas, to je to, oč jde dnes až v první řadě. Zbývá jen jediné, promyslet všechny detaily a zejména určit, o jakou částku a lhůtu splatnosti vlastně máte zájem. Pak už je vše velmi snadné!

Začíná se na jedné tisícikoruně

O jakou částku tedy lze usilovat? Půjčí mi někdo peníze? Ano, nebankovní sektor má připravenou velmi atraktivní nabídku pro všechny, kdo splní základní podmínky. Je mnohem přívětivější než v bance. Jde o velmi snadný proces, osobní nebankovní půjčky nejsou o žádném dlouhém čekání, ale zejména o rychlosti. Při výběru proto nemusíte nikam spěchat a lze tedy zvážit všechna pro a proti, která vás napadnou například na rodinné radě. Lze si vybrat svobodně konkrétní částku, mantinely jsou velmi široké. Pojďme si je tedy trochu podrobněji představit, protože řeč čísel napoví vždycky ze všeho nejvíce!

  • 1 000 Kč je minimální suma. Méně si už půjčit nelze. Důvod je na žadateli, půjčit se dá na vše.
  • 30 000 Kč je maximum. Vyberte si částku dle svých představ, a to mezi dvěma mantinely.
  • Splatnost může mít čtyři různé varianty. Konkrétně jde o 7, 14, 21 nebo například i 28 dnů.

K dispozici je i nabídka pro nováčky

Ano, 1 půjčka zdarma je určena všem, kdo si touto formou půjčují vůbec poprvé v životě. Má velmi jednoduché parametry. Půjčí mi někdo peníze? Samozřejmě, a to i tehdy, když nemáte s nebankovním sektorem žádné předchozí zkušenosti. Všechno je totiž velmi snadné a intuitivní, formulář vyplníte a odešlete i v případě, že si s internetem a světem online obecně ještě příliš nerozumíte. Jde jen o základní osobní údaje, které budou doplněné dokladem o příjmu a některými kontakty, které jsou pro úspěšné doladění půjčky také nezbytností. Email a telefon, to jsou dva údaje, co nesmí chybět ani u objednávky v e-shopu. Nikdo nebude vyžadovat ručitele, o všech detailech půjčky budete informováni dopředu. Krátká smlouva je také základem vzájemné důvěry poskytovatele a klienta.

Půjčujte si vždy jen s rozvahou

Je nutné, abyste věděli, co si můžete dovolit a spočítali si kompletně všechny dopady půjčky na rodinnou kasu. Zodpovědnost je až na prvním místě, v každém případě jde o finance a do těchto záležitostí kompromisy nepatří. Musíte mít stoprocentně jasno, že děláte správný krok. Promyslete do detailu i konkrétní výši úvěru.

ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%