Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
22.01.2018

Půjčte si pět tisícovek, v bance je totiž budete mít během krátké chvilky

Mikroúvěr není nic složitého, spíše naopak. Zadáte několik osobních dat do příslušných kolonek a polovina celé akce je za vámi. Pak už stačí jen počkat na vyjádření poskytovatele půjčky. Čekání ale nebude trvat dlouhé hodiny, protože v době, kdy je každému dostupné připojení k internetu, půjde spíše řádově o minuty.


Jednoduše a zcela bez rizika, malý úvěr do výplaty nebo na novou lednici


Nesejde na tom, z jakého důvodu si chcete půjčit peníze. Může jich být klidně i několik, zpovídat vás z nich rozhodně nikdo nebude. Stejně tak není podstatné, jaké máte domácí zvíře nebo automobil, jímž jezdíte každý den do práce nebo na nákupy. Informací bude zapotřebí skutečně minimum, k dobru totiž dáte jen…

  • Jméno. Bez něj to nepůjde. Současně je také nutné dát k dobru adresu trvalého bydliště.
  • Číslo občanského průkazu. Díky němu se totiž definitivně potvrdí totožnost žadatele.
  • Potvrzení o trvalém příjmu. Aneb nezaměstnaným se podle současné legislativy půjčit nedá.

Samozřejmě musí být ještě přiloženo i číslo bankovního účtu, na nějž chcete peníze zaslat. U něj je nutné dodržet dva předpoklady. Mělo by jít o českou banku a samotný žadatel musí být uveden jako držitel účtu. V opačném případě (např. životní partner, který má dispoziční právo k účtu) nebude žádosti o úvěr vyhověno, české zákony jsou totiž neúprosné.


Diskrétnost je pro nás na prvním místě, nehodláme ze svých standardů slevit


My v SOS Credit máme jasno, vaše soukromí je pro nás přímo posvátné! Proto neposkytneme osobní údaje klientů žádné třetí straně, právě naopak – veškerá data jsou pečlivě šifrována na našich serverech, čímž je chráníme i před případným útokem ze strany hackerů. Půjčka 5000 ihned na účet je proto k dispozici všem, kteří chtějí zachovat potřebné soukromí a vyřešit osobní problém s financemi. Kromě absolutní mlčenlivosti nabízíme ale ještě více, například možnost odkladu splátek, pokud zrovna vaše ekonomická situace nedovoluje splatit veškerý dluh včas v původním termínu.


Bez nekonečných smluv, jejichž celkové vyznění je vlastně dosti nejasné


Podepisovat smlouvu na osm stránek, kde je spoustu různých náležitostí a musíte vyplňovat řadu kolonek s opravdu osobními daty? Nic takového, čekat na vás bude poněkud jiné řešení, chtělo by se říci, že prakticky do puntíku opačné. Půjčka je v zásadě dostupná všem starším osmnácti let, kteří mají trvalý pobyt hlášený v rámci České republiky a disponují pravidelným příjmem. Bez ohledu na to, jestli jsou podnikateli nebo zaměstnanci, penzisty nebo lidmi v produktivním věku. Například z tohoto hlediska je jednoznačným omezením pouze plnoletost. Ze zákona totiž nelze půjčit touto cestou peníze například šestnáctiletým – a přiznejme si – není to ani příliš doporučeníhodné.


Mobilní telefon a internet, to je nejnutnější základ postačující ke sjednání mikroúvěru


Nemusíte podstupovat cestu na kamennou pobočku a už vůbec vytáčet nějakou horkou linku, dnes už celá záležitost s mikroúvěrem funguje naprosto jinak. Půjčka 5000 ihned na účet je k dispozici všem, kteří mají v ruce mobilní telefon s připojením k internetu (bez ohledu na to, jestli je to Wi-Fi nebo „jen“ data). Jednoduché vyplnění několika kolonek, které jsou pro přiklepnutí půjčky nutností a všechna administrativa je vlastně dokončena. Minimum náležitostí, jež vyžaduje půjčka právě u nás, je důkazem férovosti, vlastnosti pro nás důležitou a zásadní. Klienty není radno odradit, raději jim dát najevo, že vyřízení půjčky je někdy otázkou pár minut, takže není třeba strachovat se nad prosezeným odpoledne u počítače nebo mobilu.




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST



 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%