Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
14.07.2020

Půjčka bez papíru a čekání

Blesková pomoc, když je to zrovna třeba. Finanční záležitosti se vyřeší během několika málo minut.

Pět let života v průměru strávíme ve frontách a jistě by bylo lepší tento čas strávit jinak, třeba u svých koníčků nebo věnováním se rodině. S krátkodobými online půjčkami v nebankovní sféře ale rozhodně čekat nemusíte! Peníze přijdou prakticky obratem po schválení žádosti a není třeba nic složitě dokladovat, zvláště pak ne konkrétní účel úvěru. Je jasné, že své důvody máte a neradi byste se o nich šířili dále. Diskrétnost je přeci hodně důležitá, zejména pokud jde o finance, že?

Život si nevybírá – naléhavé výdaje přicházejí

Někdy se zkrátka stane víc nepříjemností najednou a rodinná kasa potřebuje malou dotaci, aby vše mohla zvládnout bez problémů a co možná nejrychleji. Pokud si řeknete – potřebuji peníze – pak přeci není důvod na něco čekat nebo obvolávat příbuzné s žádostmi, které se stejně nevyřeší hned a budou chtít možná i spoustu přemlouvání. V online prostoru ale bude všechno diskrétní a také velmi rychlé. Vysvětlovat účel nebo mít zvědavé sousedy, kteří pak vše rádi pošlou dál, o poznání zveličené, to přeci není žádoucí, že?

Minimální podmínky na všechny žadatele

A kolik věcí je nutné splnit, aby se staly levné půjčky opravdu realitou? Jistě vás potěší, že po stránce administrativy nebudete mít prakticky žádnou práci. Existují podmínky, které stanovuje zákon a poskytovatel nejde nad jejich rámec – nakonec by podobným papírováním zájemce spíše odradil, nebo snad ne? Zapotřebí je pouze jediná věc, vyplnění formuláře s potvrzením o příjmech, respektive výpisu z bankovního konta v online formě za poslední tři měsíce. Výjimkou jsou pouze OSVČ, kteří dodají poslední daňové přiznání. Hned poté se začne půjčka vyřizovat a jejímu schválení nic nebrání. Podmínky?

  • Číslo účtu v české bance. Nemusí být nutně na jméno žadatele, podmínku splní i takzvané dispoziční právo k účtu – tedy možnost s tímto účtem nakládat, pokud jde o konto partnera.
  • Plnoletost aneb mladším osmnácti let se rozhodně půjčit touto formou nedá, zákon totiž takovou možnost vylučuje. Je ostatně pravdou, že takové jednání by nebylo zrovna lichotivé.
  • Občanský průkaz? Ten rozhodně není podmínkou, protože půjčit si mohou i cizinci, kteří doloží trvalý pobyt v ČR. Důležitý je spíše doklad totožnosti, s nímž dojde k ověření žadatele.

Bez dlouhých front na kamenných pobočkách

Kdo by rád čekal, že? Ať už jde obecně o cokoliv, nikdo nemá rád nekonečné fronty a odpoledne strávená někde na pobočkách banky. Naštěstí v nebankovním sektoru tohle všichni vědí a plně se přizpůsobí situaci. Nemusíte stát frontu nebo zvedat telefon, stačí vyplnění krátkého kontaktního formuláře, kde se představíte a ukážete, že na půjčku máte pomocí potvrzení o příjmu.


ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 20 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Tags: online,

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%