Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
04.12.2017

Poskytujeme úvěry do výplaty až do výše 15 000 Kč

V dnešní době nemusíte na potkání prozrazovat, proč si vlastně půjčujete. Od podobného trendu ustupují i banky, nebankovní instituce poskytující půjčky pak samozřejmě přišly s touto změnou už mnohem dříve. Doba prostě přeje připraveným, úvěr přímo na míru a bez zbytečných otázek je samozřejmostí – kdo zaváhá, nebude mít žádné klienty!


Od tisícikoruny výše, libovolná volba částky, půjčit si běžně můžete třeba i deset tisíc


Bez nekonečného papírování a vyplňování formulářů, které nikam nevedou a ničemu nepomohou. Dnešní nebankovní půjčky fungují zcela jinak, administrativa je opravdu na minimu, nemusíte dlouho čekat na vyřízení celé žádosti. Mile jistě budete překvapeni i tím, kolik informací bude vlastně potřeba. Žádná nekonečná zpověď na vás nečeká, stačí jen jméno, příjmení, adresa trvalého bydliště, doložit zdroj příjmů a samozřejmě uvést i bankovní účet, na který mají být poslány finanční prostředky. Ano, toť vše!


Půjčku je možné prodloužit za mírný poplatek, termín splatnosti se posune i o dva týdny


Když s půjčkou na cokoliv nebudete stíhat splácet, nic zásadního se vlastně dít nebude. Prostě kontaktujete poskytovatele a dohodnete oddálení splátky, to vše za mírný poplatek a prakticky během příštích pár minut. V případě problémů je ale naprosto důležité a klíčové komunikovat, a nikoliv vzniklé potíže vůbec neřešit, v takovém případě totiž věci nemusí dopadnout vůbec dobře.


Peníze nejen do výplaty, ale i pro jakýkoliv jiný účel, včetně nákupu elektroniky či potravin


Půjčka na cokoliv může mít naprosto libovolný účel, nemusíte jej prokazovat, nejde přece o hypoteční úvěr za miliony korun, ale řádově jen o tisícikoruny. Administrativní záležitosti se proto smrsknou na minimum, prakticky je ani nemusíte řešit, kromě vyplnění krátkého kontaktního formuláře se základními osobními údaji. Všechno podstatné se samozřejmě dozvíte předem, termín a částku si nastavíte podle sebe, schválení je pak instantní, tedy – jinak řečeno vlastně otázkou okamžiku.


Pro věrné klienty existují zajímavé bonusy, můžete dostat kromě jiného i výhodnější úrok


Lepší úroková sazba? To rozhodně není nemožné. Stačí být věrný jedné značce a uvidíte brzy sami, že se podobný postup může vyplatit. Nejen rychlost, ale i odměna za věrnost je standardem u dnešních nebankovních půjček. Nezáleží na tom, jestli potřebujete zaplatit nejnutnější složenky nebo hodláte nahradit vysloužilou elektroniku. Je naprosto nepodstatné, co si za peníze koupíte – důležité je tu jediné, musíte je včas splatit, maximálně s možností určitého odkladu za poplatek. Pořádek prostě dělá přátele, tak jako všude jinde…


Co patří mezi další přednosti klasické bezúčelové nebankovní půjčky?


  • Výhodnost nabídky posoudíte během minuty. Stačí si srovnat RPSN (roční procentní sazbu nákladů) a hned víte, na čem vlastně jste. Je to praktické, ušetříte čas.
  • Svobodně si vyberete částku. Budete mít jen dva mantinely, obvykle tisícikorunu a deset tisíc, ale může to být i jinak – zkrátka, jak už určí konkrétní poskytovatel.
  • Rychlé poslání finanční částky. Nemusíte na nic čekat, vyhodnocení vaší žádosti je otázkou několika okamžiků. Než stihnete dopít kávu, můžete jít k bankomatu.


Sami vidíte, že výhod nebankovního půjčování peněz je tu celá řada, tudíž není důvod váhat, pokud vás zrovna postihne menší finanční karambol. Až polovina tuzemských domácností nemá hmotné rezervy, tudíž se injekce v podobě pár tisíc navíc opravdu hodí. Vždyť ji přece můžete splatit z příští výplaty, že?




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%