Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
16.03.2018

Půjčka na mateřské dovolené

Půjčka na mateřské dovolené nemusí být nedostižná, žádosti se posuzují individuálně.

Když máte mateřskou pauzu, jde o nejšťastnější chvíle v životě. Několik let strávených doma s dětmi, neustálá péče o ně, radost, že rostou jako z vody a mají se dobře. Bývá to ale také doba, kdy je rodinný rozpočet poměrně napnutý a musí se počítat každá koruna. V určitých případech je dokonce zapotřebí i krátkodobá půjčka. A nebojte se, nic není předem vyloučeno. Každou žádost totiž posuzujeme zcela individuálně.


Peníze během čtvrthodiny, můžete ihned k bankomatu


Půjčka přes internet je pro ženy na mateřské dovolené velmi výhodná. Nemusí nikam chodit od dětí, obstarávat hlídání nebo je brát s sebou na pobočku, kde se nebudou umět smysluplně zabavit a budou spíše zlobit. Takto stačí mít jen při ruce mobilní telefon nebo tablet, i tímto způsobem se dá online půjčka snadno vyřídit. Nejpozději patnáct minut po schválení žádosti přijdou peníze na účet, takže stačí jen přihlášení do internetového bankovnictví nebo procházka k nejbližšímu bankomatu. Nic se nebude zdržovat, postačí jen minimum osobních dat, vyřízení proběhne určitě ještě dnes…


Schválení půjčky je zde zcela individuální

Půjčka pro ženy na mateřské dovolené je samozřejmě záležitost k diskuzi. My v SOS Credit poskytujeme podobnou půjčku zcela individuálně, záleží vždy na tom, jaké jsou rodinné vztahy a samozřejmě i příjmy žadatelky. V praxi to znamená jediné, příliš malé příjmy rodinného rozpočtu, které by znamenaly vstupenku do dluhové pasti, vlastně znamenají, že půjčka nebude schválena. A to v plném zájmu žadatele, který se tak nedostane do potíží a bude mít dostatek času na to, aby si peníze obstaral jiným způsobem. Pomoci může například rodina nebo známí, nebankovní půjčka v těchto případech ale nebude zcela nejšťastnějším řešením.


Důvod není třeba jakkoliv vysvětlovat

Ať už půjde o nákup potravin nebo hygienických potřeb, případně zaplacení polozapomenutých složenek, nehraje to vůbec žádnou roli. V nebankovním sektoru je prakticky lhostejné, nač si půjčujete, důležité je, aby bylo vše v pořádku splaceno. Samozřejmě je zcela namístě si vše důkladně propočíst, s penězi musíte vyjít a mít dostatečnou rezervu z výplaty na další nenadálé výdaje. O půjčku může případně požádat i partner, s nímž žijete ve společné domácnosti. Pokud má dobře placenou práci, má vysokou šanci na schválení žádosti bez nejmenších okolků a prodlev. Půjčka na ruku je také řešením.


Výhody půjčky přes internet jsou jasné

Není třeba nikam osobně chodit, není třeba zdlouhavě telefonovat. Nemusíte se nijak nervovat, protože rychlá půjčka přijde za vámi – a nikdy naopak! Maminky na mateřské mají samozřejmě volný čas, ale většinu dne stráví péčí o děti a nemohou si dovolit jet jen tak do nejbližšího krajského města, kde budou žádat o půjčku. I proto je mnohem jednodušší, když si požádají přes internet skrze krátký kontaktní formulář. A co je třeba doložit?


  • Jméno a příjmení, adresu trvalého bydliště. Půjčujeme jak občanům ČR, tak i osobám, které mají v ČR povolení k trvalému pobytu. Dostat se tedy může opravdu na každého žadatele.
  • Potvrzení o příjmu. V tomto případě tedy výměra mateřské nebo výpis z bankovního účtu, kterým příjem potvrdíte. V případě potřeby budeme posuzovat i příjmy celé domácnosti.
  • Vlastní bankovní účet. A to kdekoliv v ČR, případně prokázané dispoziční právo k bankovnímu účtu třetí zletilé osoby.
  • Bezdlužnost. V každém případě půjčujeme jen těm, kteří si to mohou dovolit. To znamená, že pokud už máte dluhy a jste krůček od dluhové pasti, bohužel vám nebudeme moci vyhovět.





ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%