Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
01.11.2017

Peníze na mobilní telefon až do výše 15 000 Kč

Peníze se půjčují samozřejmě z různých důvodů, některé jsou obvyklejší, jiné zase méně obvyklé. Rozjezd podnikání, zaplacení nejnutnějších složenek, když se zpozdil termín výplaty u zaměstnavatele, ale třeba také náhrada porouchaného elektrospotřebiče do kuchyně nebo kanceláře. Není také málo případů, kdy lidé nutně potřebují nový mobilní telefon a vezmou si prostě nějakou tu menší půjčku…


Půjčit si na nový mobil je určitě důležité, rozmyslete si jen, kde to bude


Možností je celkem dost, na našem trhu jich je určitě hned několik desítek. Mikroúvěr, který poslouží na nákup nového mobilu, je určitě rozumnou investicí. Splatíte jej zhruba do měsíce, třeba z další výplaty, mezitím nebudete nijak odtrženi od světa a bude možné mít mobil vždycky po ruce – což je v dnešní době to snad úplně nejhlavnější. Být bez mobilního telefonu je něco podobného, jako být bez ruky nebo nohy. Ať už děláte v kanceláři nebo máte jiné povolání, bez dosahu mobilního signálu je každodenní život o poznání obtížnější. Mít na telefonu své děti, být v kontaktu s partnerem či partnerkou, možnost zatelefonovat šéfovi a poradit se s ním o nadcházející pracovní činnosti nebo si s kýmkoliv sjednat schůzku. Mobil je prostě nutnost!


Možností je celá řada, někomu postačí základní telefon, jiný chce nejnovější módu


I proto je půjčka na mobilní telefon velmi rozumnou záležitostí. Na rozdíl od například půjčky na dovolenou jde o nutnost v každodenním provozu, ať už jste v práci, doma nebo někde na výletě, bez mobilu by to šlo jen těžko. Navíc, když dnešní chytré mobily umožňují zjistit si jízdní řády, předpověď počasí nebo přečíst zpravodajství na internetu, o to jsou totiž potřebnější. Bez signálu je maximálně desetina procenta celého území ČR, včetně vysokohorských oblastí. Je tudíž jasné, že s internetem si poradíte vždy a všude, nejen na cestách, ale i v hůře přístupných oblastech – pokrytí signálem je totiž precizní prakticky kdekoliv. Nebojte se proto jednat, moderní mobilní telefon, který bude plně vyhovovat základním potřebám snad každého jednotlivce, se snadno pořídí už za pět tisíc korun.


Jsou však i modely, které jsou k mání za dva tisíce korun – na takovou částku vyjde ten nejlevnější dotykový mobilní telefon. Samozřejmě, nemá příliš kvalitní fotoaparát a nedá se říci, že by byl nejnovějším módním výstřelkem, ale na základní použití naprosto dostačuje. Půjčka je snadno dostupná všem zájemcům, stačí splnit jen naprosté minimum náležitostí, takže už si jen stačí rozmyslet, jaký model mobilního telefonu byste si rádi koupili. Někdy jde o věrnost značce, jindy chcete velmi kvalitní fotoaparát – naštěstí trh je dost pestrý na to, aby vyhověl takřka všem!


Pár tisíc korun převodem na účet, to je dnes otázkou několika málo minut


Půjčka je prakticky dílem okamžiku, na nic nebudete čekat ani nestrávíte celý den vyplňováním bezcenných papírů. Tak to dnes prostě nechodí, stačí vyplnit krátký kontaktní formulář a brzy se dočkáte odpovědi ze strany nebankovní společnosti. V drtivé většině případů bude formální žádost schválena a peníze budou za několik minut odeslány na váš bankovní účet. Jak jednoduché, že? A to samozřejmě není vše. Jednorázová splátka – což znamená, že nemusíte nosit v hlavě nebo mít zapsaný v diáři žádný splátkový kalendář – je dnes také u všech mikroúvěrů běžnou normou. Nemusíte se proto prakticky o nic starat, snad jen o to, abyste peníze splatili v termínu stanoveném krátkou a přehlednou smlouvou.


Bez složité administrativní zátěže, vlastně postačí jen platný občanský průkaz


Mějte po ruce občanku, mobil nebo PC a připojení k internetu. To vše stačí k tomu, abyste podali formální žádost o půjčku, která bude zcela bezúčelová a jejíž vyplacení můžete očekávat často i v řádu několika málo minut. Složitá administrativa je to poslední, co by zde šlo očekávat. Klasická půjčka na mobilní telefon se obejde bez vyplňování papírových formulářů, shánění ručitele nebo osobního jednání na kamenné pobočce v úmorných letních vedrech. Moderní doba funguje nejen díky internetu prostě zcela jinak, než jak tomu bylo třeba před třiceti lety.


Dostupnost je maximální, není zapotřebí dodávat řadu různých potvrzení


S trochou nadsázky by se dalo říci – dnes je snadnější půjčit si peníze než se pořádně zhluboka nadechnout. Proces, který je prostý složitosti a zvládne ho snad úplně každý. Podmínek je tu totiž naprosté minimum, postačí plnoletost, bezdlužnost vůči poskytovateli a také trvalé bydliště kdekoliv na území ČR. V některých případech je zapotřebí doložit i trvalý příjem, například výpisem z účtu za poslední tři měsíce. To však pro zaměstnaného nebo podnikajícího žadatele jistě nebude ani ten nejmenší problém.


Naprosto svobodný je i výběr částky, začíná se běžně na tisícikoruně


Nebankovní mikroúvěry jsou v ČR dostupné už více než dvě desetiletí, v současné době si můžete sjednat půjčku u několika desítek společností. A proč jsou vlastně tak populární? Vlastně je to jednoduché, prim tu hraje svobodný výběr sumy, ale také skvělá dostupnost, míra schvalovatelnosti dosahuje často více než devadesáti procent. Půjčka na mobilní telefon je tedy prakticky pro všechny!
Půjčit si můžete klidně i pětistovku, u většiny společností je ale nejnižší hranice pro úvěr stanovena tisícikorunou. Maximum pro klasické mikroúvěry je až deset tisíc korun, takže si můžete přijít i na novější model mobilního telefonu, který zaujme špičkovým fotoaparátem nebo možností využití 4G připojení k internetu.


Ještě dnes si můžete dojít pro svůj nový mobilní telefon, půjčka je otázkou minut


Skutečně, na mobilní telefon se nemusíte těšit, protože může být váš ještě během dneška. Peníze mohou být převedeny ještě dnes, protože smlouvě jako takové nic nebrání, podejte žádost skrze kontaktní formulář a vše podstatné je vlastně z poloviny už vyřešeno. Žádné papírování tu nehrozí, smlouva je velmi přehledná a nepřesahuje rozsahem jednu stranu formátu A4. Dvojsmyslné formulace a nekonečné věty v ní nenajdete, je to dokonale průhledný formulář, jemuž můžete zcela důvěřovat. Bez zbytečné byrokratické zátěže, bez osobně laděných otázek a zneužívání získaných dat, přesně tak fungují dnešní nebankovní společnosti poskytující mikroúvěry. Důležité je jen jedno, včas v termínu vše splatit. A možná si v budoucnu půjčit zase a znova, podmínky mohou být ještě lepší.


Nebojte se informovat, nebankovní půjčka nové generace je připravena právě pro vás! Stačí jen několik málo základních osobních údajů – ano, přesně těch, které opíšete ze svého občanského průkazu – a vše se začne bezodkladně vyřizovat. Nemusíte se vůbec o nic starat, ani kamkoliv telefonovat či dokonce chodit osobně. V době internetu je přeci něco podobného naprostou zbytečností, tak proč se tím vůbec zatěžovat? Samozřejmě, na kamennou pobočku zajít můžete, pokud máte raději osobní jednání, ale není to vůbec žádnou podmínkou pro přidělení půjčky.
Mikroúvěry využívá dnes a denně tisíce Čechů, potřebují zaplatit složenky nebo si dojít nakoupit potraviny, když zaměstnavatel otálí s výplatou. Výhodou je, že nejde o žádný složitý proces a zvládnou ho bez problémů například i starší lidé, kteří si nemusí se světem internetu zase tolik rozumět.




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%