Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
19.11.2019

Půjčka se může hodit třeba i na opravu auta.

Díky flexibilnímu nebankovnímu úvěru si lze půjčit na cokoliv, včetně zakázky v blízkém autoservisu.

Může se to stát prakticky všem – auto, kterým každý den jezdíte do práce, vám doslova a do písmene vypoví službu. Je zapotřebí jej co nejdříve opravit, aby sloužilo tak, jak má. Jenže servis také vyžaduje určité peníze, které aktuálně v rodinném rozpočtu vůbec nemáte. Jak situaci řešit, aby nenastaly další komplikace? Jednoduše, je tu totiž k dispozici menší nebankovní půjčka, se kterou budete mít rychle po starostech. Ať už se problém týkal pneumatik a jejich nutné výměny, počítače nebo třeba nových skel. Někdy jde i o skutečnou drobnost, ale samozřejmě je lepší mít vše v pořádku, že?

Bezúčelový charakter znamená jen minimum papírování

Nikdo se nebude ptát, mikro půjčky jsou totiž od toho, abyste se dohodli co nejrychleji a mohli využít příslušný finanční obnos tady a teď – a ne například až za týden. Vyřízení je prakticky okamžité, krátký kontaktní formulář je totiž sázkou na jistotu. Proč vyplňovat nějaké obsáhlé dokumenty, když to vůbec není zapotřebí, že? V dnešní době se vše odehrává po internetu a samozřejmě, půjčky určitě nemohou být žádnou výjimkou. Nakonec, když se vyjednávání o půjčce významně zjednoduší a získáte spoustu času navíc, který byste jinak trávili na pobočce, proč takovou možnost vlastně zavrhovat, že? Byla by to velká škoda…

Co všechno bude zapotřebí vyplnit v žádosti?

Skutečně, nenáročná záležitost – přesně taková umí být dnešní nebankovní půjčka, o které nebudou vědět sousedé ani známí, protože internet je velmi diskrétním místem. Samozřejmě jen tehdy, pokud jsou všechny přenosy dat pečlivě zašifrovány! O to se ale s malým úvěrem od nebankovního poskytovatele nemusíte nijak obávat, okamžitá půjčka je výborným řešením pro všechny věkové skupiny. Takže, jaké údaje se musí vyplnit, abyste mohli vyřídit menší úvěr?

  • Jméno, příjmení a adresa vašeho trvalého bydliště. Tyto údaje slouží k identifikaci žadatele a jsou nutností i ze zákona. Nakonec, jde o naprostý základ třeba i u objednávek na e-shopu.
  • Doložit občanský průkaz, respektive jeho sken – případně se prokázat povolením k trvalému pobytu v ČR. Díky tomu si mohou bez potíží půjčit i cizinci, kteří v České republice pracují.
  • Potvrzení o příjmu. Nezáleží na tom, jestli podnikáte nebo jste kmenovými zaměstnanci libovolné firmy – důležité je pouze to, abyste na půjčku měli a prokázali aktuální možnosti.

Půjčit si, to je dnes opravdu snadné. Oproti devadesátým letům minulého století, kdy papírování bylo přeci jen trochu více a internet jako médium zkracující cesty mezi lidmi a firmami byl zatím teprve v začátcích. Aneb velice jednoduchá záležitost, u které se nezapotíte a můžete ji vyřídit klidně i ve tři hodiny ráno…


ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%