Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
17.07.2018

Půjčka na rekonstrukci bytu či domu

Vzít si úvěr na rekonstrukci bytové jednotky nebo rodinného domu nemusí být tak složité.

Pokud chcete rekonstruovat koupelnu, rozhodně si nemusíte rok šetřit po tisícovkách měsíčně, ale rovnou si půjčit celou částku najednou. Umakart přeci nemá rád prakticky nikdo, tak na co vlastně ještě čekat? Když si koupíte vlastní bydlení, je obvykle rekonstrukce potřebná – prostě si vše přetvoříte k obrazu svému. Nakonec, kvalita života přímo souvisí s kvalitou bydlení, takže se nebojte investic, budete se pak cítit o to spokojeněji, až celou půjčenou částku doplatíte…


Propočítejte vše potřebné za pár minut


Když chcete půjčku, musíte vědět, v jaké výši, to je samozřejmě jasné. Někdy jsou náklady jen hrubým odhadem, jindy jste si na konzultaci pozvali stavební firmu, která udělá celou koupelnu nebo třeba kuchyni doslova na klíč. Zapotřebí je však si všechno pečlivě promyslet, někdy rozhodují i opravdu malé detaily. Pokud chcete mít trochu jasněji, kalkulačka půjček vpraví do vašich propočtů více světla. A přitom jde jen o malý okamžik, rozhodně není třeba matematických znalostí úrovně velké světové univerzity, zadáte jen orientačně pár čísel a hned víte, o kolik přeplatíte jistinu a tak podobně. Prostě o všem dokonalý přehled, bez kterého některé věci opravdu vůbec nefungují.


Kuchyně vyjde i na velkou částku…

Záleží samozřejmě i na tom, jestli půjde o rekonstrukci kompletní nebo třeba jen částečnou. Pouhá výměna spotřebičů v kuchyni vyjde většinou na nižší desetitisíce, ale nová kuchyně se vším všudy je otázkou třeba i sto tisíc korun (nebo také více, záleží na nárocích). Částečně se dá vše řešit z úspor nebo díky pomoci rodiny, ale celou částku dáte dohromady obvykle jen hodně složitě. A proto je možnost půjčit si přes internet rozhodně lákavá, vždyť budete mít během čtvrthodinky jasno, jak vysoký může být váš úvěr a jak to bude vypadat se splátkovým kalendářem. Udělat pro to musíte jen minimum. Co například?


  • Dát k dobru svou adresu a základní kontaktní údaje. Poskytovatel zkrátka musí vědět, s kým jedná. Samozřejmě je jasné, že osobní data budou v bezpečí, šifrování je tu na vysoké úrovni.
  • Potvrzení o příjmu. To je ze zákona dokonce nutností. Samozřejmě, nemusíte mít příjem čtyřicet tisíc korun čistého měsíčně, abyste půjčku dostali. Půjčit si mohou třeba i penzisté.
  • Vlastní účet v bance. A to kdekoliv v ČR, případně prokázané dispoziční právo k bankovnímu účtu třetí zletilé osoby. 


Je jistě jasné, že toto jsou základní věci, bez kterých by se asi neobešla žádná půjčka. Navíc, ušetří se také spoustu času, protože půjčka prostřednictvím internetu je vyřízená z principu mnohem dřív než ta, o kterou žádáte osobně na pobočce. Zde je nutné vše zaprotokolovat, podepsat potřebné formuláře a tak dále. Rozhodně chvíli potrvá, než dojde k vyplacení peněz. Lidský faktor tu ale hravě předběhne počítačový automat, díky němuž je půjčka otázkou maximálně patnácti minut. Schválení tak proběhne doslova instantně, nebudete na nic čekat ani mít obavy z toho, že se za dva dny dozvíte ono ošemetné – litujeme, půjčka vám nemůže být schválena.


Jednoduše jde všechno, i půjčky

Dnešní svět je rychlejší díky internetu, platí to i pro nebankovní půjčky. Pokud proto zvažujete rekonstrukci a stále nemáte dost prostředků, není jistě od věci si nějakou menší částku půjčit. Bydlení je přeci priorita, a to nejen tehdy, když se chcete osamostatnit od rodičů. Narození potomka si žádá jisté úpravy v bytě, od koupelny po obývák a nově vymalovaný dětský pokoj. A to určitě není zdaleka vše. Opravdu je toho hodně, co můžeme v našich bytech a domech, takřka neustále, upravovat. 




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%