Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
13.03.2018

Půjčka pro zaměstnance ve zkušební době

Půjčku pro zaměstnance ve zkušební době je třeba si dobře promyslet.

Když nastoupíte do nového zaměstnání, určitě se ve vašem životě hodně věcí změní. Budete ale také čekat na první výplatu, což může být někdy pro rodinný rozpočet docela nepříjemné. Vyřešit se to dá půjčkou v nebankovním sektoru, k tomu ale musíte splnit pár základních parametrů. Například doložit poslední tři měsíční výpisy z účtu, kterými ukážete, že jste „jen“ změnili zaměstnání a nepatříte mezi dlouhodobě nezaměstnané.


Jednoduše si půjčit peníze online formou


V bance půjčku nedostanete, protože zkušební doba (a nikoliv smlouva na dobu neurčitou) není dostatečnou zárukou bonity. To je samozřejmě jasné, ale v nebankovním sektoru je situace trochu odlišná. Musí se ale vzít v potaz, jestli jste první týden v práci, když jste předtím byli půl roku v evidenci ÚP, případně přecházíte plynule z jednoho zaměstnání do druhého. V prvním případě  půjčka před výplatou bohužel možná nebude. Doložit pracovní smlouvu jako takovou bohužel nestačí, je třeba i ukázat, že máte pravidelný příjem. V SOS Credit půjčky pro zaměstnance ve zkušební době poskytujeme, ale při posuzování žádosti přihlížíme k věku a příjmu žadatele. Je třeba dodat, že žádná žádost není odmítnuta předem, vždy je tu šance na dohodu…


Dohoda je rychlá, administrativa skutečně minimální

Nepotřebujete ručitele, nedojde ani k prověřování registrů dlužníků, což je v bance naopak obvyklý postup. Pokud si půjčíte nebankovně, je rychlé jednání skutečně jistotou. Navíc, pokud jste si ještě nebankovní cestou nebrali žádný mikroúvěr, je tu pro vás připravena první půjčka zdarma. Jinými slovy, dostanete stoprocentní slevu při první žádosti, stačí jen dodržet stanovenou podmínku. Ta je celkem prostá, dodržet stanovený splátkový kalendář bez dalších odkladů. Žádné vysvětlování důvodu, žádné nepřehledné podmínky. Smlouva je na jediném papíru formátu A4, takže je maximálně transparentní. Co si ještě přát více, že?


Nevybírejte si zbrkle, dáme vám několik rad

Poskytovatele si musíte nejprve dobře prověřit, jedině tak budete mít jistotu, že jste se rozhodli opravdu správně. A podle čeho byste se měli orientovat? Dáme vám k dobru několik rad, díky nimž budete mít během krátké chvilky o poznání jasněji. Na trhu je celá řada nabídek, ale rovnou odmítněte ty, jejichž…


  • Poskytovatel nemá českou adresu. Sídlo v zahraničí vzbuzuje určitý rozpor, nezní to dobře.
  • RPSN a úroková sazba se nápadně liší. Budete mít tu čest mimo jiné i se skrytými poplatky.
  • Internetová prezentace působí dost odbytě. Doslova jako by byla od studenta střední školy.
  • Pověst v podstatě neexistuje. Poskytovatel by měl mít rozmanité reference od řady klientů.


Pokud se budete řídit těmito body, rozhodně nemůžete udělat chybu. Každopádně se vám zúží potenciální výběr, takže budete mít snadnější rozhodování. A to je velmi důležité! Nezapomeňte také, že férový poskytovatel nechce žádný poplatek dopředu, přišli byste tak zcela zbytečně třeba i o několik stokorun. To rozhodně není nutné, pokud budete dostatečně obezřetní!


Dostupnost je vysoká, stačí pouze doložit příjem

Půjčka hned na účet, to není žádné reklamní klišé. Spíše naopak, prostě běžná realita, nad níž se už nikdo nebude, jakkoliv pozastavovat. Půjčujte si ale zodpovědně, musíte mít dostatek prostředků na splácení a do první výplaty v novém zaměstnání nesmí být nijak daleko. Maximální lhůta splatnosti je 28 dnů, což můžete prodloužit ještě o další čtyři týdny, samozřejmě to ale nebude zdarma. Pokud tu ale podobná možnost jednou je, dodá všem tolik potřebný klid. Pokud budete mít totiž prodlevu ve splátkovém kalendáři, dohromady se tolik nestane – stačí zaplatit malý poplatek a prodloužit splatnost třeba o týden nebo o dva, podle aktuální potřeby.




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%