Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
03.10.2017

Rychlá online půjčka od SOScredit.cz

Nemuset vyplňovat stohy formulářů, a přesto si půjčit? To je vlastně docela jednoduché, protože dnešní doba přeje krátkým smlouvám a minimálním požadavkům nejen v segmentu mikroúvěrů. Můžete mít peníze už během hodiny na svém bankovním účtu a nebude vás to stát ani jedinou korunu navíc, nejde přeci o nějaký nadstandard – ale úplně samozřejmou věc.


Vyberte si prověřenou společnost, během chvíle bude vše kompletně dohodnuto


Pokud jste příznivci bleskových a účinných řešení, bude právě rychlá půjčka bez ručitele přímo pro vás! Bez složitostí, bez nutnosti shánět ručitele nebo prokazovat, na co si vlastně hodláte půjčovat peníze. Proč se také zpovídat, když jde v drtivé většině případů řádově vlastně jen o několik tisíc korun? Nepotřebujete přeci vypisovat údaje do smlouvy o několika stranách, scházet se na pobočce s makléřem a dopodrobna rozebírat, k čemu budou peníze určené. Poptávka po ručitelích sice může být vysoká, ale reálně se k podobné roli nikdo nepřihlásí. Vždyť, pokud by věřitel nesplácel včas, je na ručiteli, aby dorovnal zbývající závazky. A podobná úloha je zkrátka natolik riziková, že se do ní nikdo sám nepohrne.


Půjčte si na týden nebo také na celý měsíc, vše je věcí dohody


Nebankovní půjčka je velmi svobodná záležitost. Totiž, abyste rozuměli, můžete si půjčit tisíc korun na týden nebo klidně i deset tisíc korun na čtyři týdny. Vše záleží na konkrétní dohodě s poskytovatelem. Termíny se také dají za mírný poplatek ještě dále odložit, takže se nemusíte obávat hrozby exekuce, pokud snad finální splátku nestíháte do předem stanoveného data. Vyřízení proběhne kompletně online, na kamennou pobočku vůbec nemusíte – jednání zde by bylo totiž při možnostech, které nám všem dává internet, zcela bezpředmětné.
Peníze prakticky obratem na účtu a maximální bezpečnost osobních údajů, na něco podobného se můžete opravdu spolehnout. Dostupnost dnešních nebankovních půjček je prakticky již na maximu možného, míra schvalovatelnosti obecně dosahuje nejméně devadesáti procent. Dostane se prostě na všechny, u nichž je záruka toho, že budou vše v pořádku splácet!


Okamžitá finanční injekce, u které nepotřebujete vyplňovat dlouhý formulář


Proč na něco čekat, když splatnost složenky, kterou chcete z půjčky uhradit, se blíží doslova mílovými kroky? Na takové věci rozhodně musíte brát zřetel, zaplatit co nejdříve a vyhnout se případnému penále nebo dokonce výpadku poskytování služeb. Nemusíte přeci váhat, půjčka je dostupná prakticky všem, navíc jsou zde velmi rozumné úroky. Čekání v řádu několika hodin nebo dokonce dnů je naprosto mimo hru, podobné průtahy už v dnešní době nelze očekávat. Půjčka před výplatou, která je určená na zaplacení nájmu nebo nákup základních potravin, bude poslána prakticky obratem. Sjednání půjčky i její splácení jsou skutečně hračkou, máte totiž k dispozici internet, který vše maximálně usnadňuje.


Několik desítek možností na našem trhu, jak si vlastně úspěšně vybrat?


Rychlá půjčka bez ručitele je dostupná všem, ale někdy není úplně snadné si ze záplavy nabídek na trhu vybrat skutečně tu pravou. Pokud chcete mít opravdu šťastnou ruku, je zapotřebí mít na zřeteli několik základních podmínek, se kterými se svět nebankovních úvěrů přímo neodmyslitelně pojí. Které to jsou? Tak například, musíte mít jasno, že firma, jíž dáváte svou důvěru, bude opravdu férová. Nejlépe to zjistíte z referencí, kterých by měl být doslova a do písmene plný internet. Zadáte heslo do vyhledávače a musíte mít rázem desítky různých asociací, pojících se s konkrétní firmou. Jistě, malá část z nich může být i negativní – ne každému klientovi se můžete zavděčit. Čím více informací si zjistíte, tím lépe! Nikdo přeci nechce mít tu čest s někým naprosto neznámým, že?


Věrnostní programy? Ano, ty samozřejmě fungují už celá léta


Pokud si u nějaké společnosti půjčíte peníze a v pořádku je splatíte do uvedeného data, jste samozřejmě kdykoliv vítáni i v budoucnu. Navíc sáhnete po jistotě, kterou jste si už v minulosti vyzkoušeli, něco podobného je samozřejmě zcela k nezaplacení. Dočkáte se i zajímavých bonusů, pokud budete věrni jedné značce, můžete se napříště těšit na zajímavější úroky, pestřejší nabídku doplňkových služeb nebo také v některých případech nižší úroky. Možností je hodně, jen si zvolit, co vám bude plně vyhovovat.


Nepotřebujete přeci hrát druhou nejvyšší soutěž, buďte u těch nejlepších


Druhá nejvyšší soutěž tu není nutností, zvolit si můžete zcela svobodně, jakého poskytovatele jen chcete. Možností je několik desítek, prověření poskytovatelé mají své nabídky napříč světem tuzemského internetu, připravené k okamžitému sjednání mikroúvěru. Chybějící peníze před výplatou se tak dají skutečně rychle nahradit, stačí včas využít nabídku, jakou je rychlá půjčka bez ručitele. Žádné vrásky ani zbytečné čekání, ušetříte jednoduše spoustu času, který se pak dá snadno věnovat jinam. Naprosto kamkoliv a zcela svobodně...


Jen pár minut vašeho času a všechno potřebné bude již zařízeno a schváleno. Kdyby to takhle šlo třeba i na úřadech, byl by svět skutečně krásným místem, co říkáte? Internet prostě zjednodušuje jakékoliv jednání, stačí jen okamžik a vyřízení půjčky je formálně stvrzeno. A skryté poplatky? To už rozhodně není dnešní styl, v současné době funguje všechno zcela odlišně, než jak tomu bylo dříve. Půjčka s sebou nese jen úroky, zpravidla nezaplatíte za různé další služby ani korunu (výjimkou je snad jen novinka, a sice pojištění schopnosti splácet). 




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%