Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
10.05.2023

Klikněte a získejte peníze: Jak funguje bezhotovostní půjčka.

Rychlý proces, který se obejde bez dlouhých formulářů. Dnešní online úvěry jsou opravdu snadné.

Půjčit si peníze, to je dnes velmi snadná záležitost. Nemusíte na pobočky bank, není důvod, abyste se někam dostavili osobně. Stačí, když strávíte krátkou chvíli u internetového prohlížeče a vše jednoduše vyřídíte ke své plné spokojenosti. Není důvod ke spěchu, protože ozvat se můžete kdykoliv. Půjčka je totiž doménou online prostoru, dnes už se s papírovými formuláři za přepážkou opravdu nikdy a nikde nesetkáte. Proč také? Je to přežitek, podobný, jako byl v dřívější době například telegram. Dnes totiž máme chytré mobilní telefony. Ostatně, i ten budete pro dokončení celé půjčky potřebovat.

 K dispozici je až třicet tisíc korun

Jaký vlastně je nebankovní poskytovatel spotřebitelského úvěru? Dnes funguje hlavně online, protože i hotovostní půjčky jsou spíše na ústupu. S rozvojem vysokorychlostního internetu vlastně ani není divu, vše se vyřeší skrze krátký odpovědní formulář a také ověřené bankovní účty. Na co se vás tento formulář zeptá? To je jednoduché, bezhotovostní půjčka se spojuje jen s krátkou smlouvou a několika málo základními osobními daty klientů. Je důležité, aby byla ověřena jejich totožnost a důležitá je také úvěruschopnost, díky které se prokáže jediné. Klienti mají na splátky dostatek prostředků a kvůli půjčování peněz se nedostanou do potíží, protože mají pravidelný příjem. Co bude nutné uvést do žádosti, díky které si můžete vypůjčit sumu v rozmezí 1 a 30 tisíc korun, to vše se splatností na 1 až 4 týdny? Parametry jsou nastavené jasně a nelze je snižovat. Jde o formální požadavky na klienty.

  • Data, která slouží k plné identifikaci žadatele. Tedy jméno, příjmení nebo adresa bydliště.

  • Osobní doklady a jejich čísla. Ano, platí, že také občanský průkaz by měl být součástí žádosti.

  • Trvalý příjem je nutné prokázat. Stačí k tomu výpis z bankovního konta za poslední čtvrtletí.

Jde jen o minimum osobních dat

Účel o ničem nerozhoduje, moderní bezhotovostní půjčka se totiž na podobné otázky rozhodně nevyptává. Když chcete peníze rychle na účet, vlastně vám nic nebrání, pokud splníte všechna kritéria, která si klade poskytovatel půjčky. Převod je po schválení žádosti velmi rychlý, finanční injekce se proto dočkáte ještě týž den. A právě o to tady jde, bleskové jednání, díky němuž bude brzy po starostech.

Nezapomeňte, že půjčka je také závazkem

S rozhodnutím nemusíte spěchat, důležité je hlavně to, abyste si vše řádně rozmysleli a věděli, že děláte správný krok. Pokud si jste nejistí a váháte, nejde vůbec o dobré znamení. V tom případě byste si měli všechno ještě jednou projít a možná i najít jiné řešení pro vzniklou situaci. Půjčka by měla být partnerem do chvil nepohody.

ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST


FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 28 dní.

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  •     
  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  •     
  • být svéprávný a starší 18 let
  •     
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  •     
  • mít pravidelný měsíčný příjem

Další podobné články

   Zpět

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%