Půjčka se slevou| SOScredit.cz
18.10.2017

Zažádejte si ještě dnes o půjčku a využijte slevu!

Pokud si chcete sjednat úvěr, dnes máte k tomu ty nejlepší možnosti. Všechny náležitosti vyřídíte přes internet, a to během pouhých pár minut. Výhod je tu opravdu mnoho, za mírný poplatek můžete i odložit původní datum splatnosti nejméně o další týden. Je tedy libo tisíc, dva tisíce nebo i deset tisíc korun doslova obratem?


Snadná práce, řešení je vždy po ruce, když jste připojeni k internetu


Stačí jediné – mobilní telefon, který je připojený k internetu. Víc není zapotřebí, snad jen zadání několika málo osobních údajů do předpřipravených kolonek v kontaktním formuláři na webu nebankovní společnosti, u které si hodláte půjčit. Diskrétnost je naprosto zaručena, sousedé ani známí v ulici se nic dalšího nedozví, to platí o každé třetí straně, která by se po něčem podobném snad někdy pídila. Informace budou díky preciznímu šifrování dat v bezpečí a k nikomu dalšímu se nedostanou. Snad jen, pokud byste se chtěli ve svém okolí chlubit, že jste si sjednali tu nebo onu půjčku. Ale proč to vlastně dělat? Máte přeci právo na své soukromí, jako každý jiný člověk. A tohle k právu tomu neodmyslitelně patří…


30% sleva na vaši online půjčku, kdo by tomu vlastně odolal, že? Mnohem nižší úroky než ty, které jste si původně vyhlédli. Zkrátka nabídka doslova jako z pohádky, k tomu spoustu doplňkových služeb jako bonus. Můžete si například za mírný poplatek odložit splatnost půjčky, pokud zrovna nestíháte dodržet obvyklý třicetidenní mikropůjčkový limit.


Zvolte si prověřeného poskytovatele, co na trhu působí už delší dobu


Pokud chcete dobrou půjčku, musíte si umět také dobře vybrat, to je jistě naprosto jasná věc! Výběr poskytovatele je tu totiž klíčový, tato firma by měla splnit základní předpoklady nutné k tomu, aby se jí dalo opravdu důvěřovat. Tak například, nesmí jít o nováčka na trhu, o kterém vlastně nic nevíte (maximálně z TV reklamy, kde se pěje na danou firmu jen samá chvála). Pokud nejsou informace o vámi vybrané firmě veřejně dostupné a nenajdete ani reference dřívějších klientů, něco je tu jistě ve velkém nepořádku. Dokonce byste měli usilovně zvažovat, jestli je daná firma vůbec vhodná a zda naopak nebude lepší požádat si o úvěr někde jinde – třeba tam, kde budete mít jistotu, že jednáte s někým, kdo je maximálně férový.


Nemusíte na nic čekat, převod finančních prostředků může být instantní


Proč vůbec čekat? Prakticky ihned po schválení půjčky budete mít k dispozici své peníze, není proto důvod s celou žádostí otálet. Dokonce ji můžete odeslat i během nočních hodin všedního dne, případně dokonce o víkendu a ve svátek. Počítač, který žádost vyhodnocuje, vlastně vůbec nezná slovo dovolená. Když se k celé nabídce navíc přidá 30% sleva na vaši online půjčku, jistě není důvod váhat? Taková možnost zde určitě není každý den, naopak – je vlastně docela vzácné, uspořit na úrocích skoro třetinu nákladů.


Rychlý převod peněz je samozřejmostí, a to už jen proto, že poskytovatelé půjček mají k dispozici bankovní účty u všech velkých českých bankovních domů. Pak jde jen o interní operaci v rámci jediné banky, odpadá tedy nutnost převodu v rámci dvou různých bank, která trvá někdy i více dnů. Potřebujete snad něco takového? Jistě ne, každý na peníze čekat nemůže (a určitě ani nechce).


Nezáleží na tom, v čem žijete, ani na tom, zda jste single nebo ženatý


V žádosti o půjčku nerozhodují zdánlivé drobnosti. Ty totiž nemají sílu ovlivnit výsledek. I proto je nebankovním společnostem v zásadě jedno, zda žijete v garsonce nebo větším rodinném domku. U mnoha poskytovatelů půjček nerozhoduje nijak ani fakt, zda máte rodinu nebo žijete takzvaně „single“. Kvůli několika tisícovkám přeci není nutná velká zpověď, stačí jen to, že máte stálý příjem, jste starší osmnácti let a máte trvalé bydliště hlášeno kdekoliv na území ČR. Nic více a nic méně, prostě minimum podmínek!


Bezúčelovost je zaručena, nikdo nebude zjišťovat, jaký je důvod půjčky


A kvůli čemu si chcete půjčit? Tak přesně tuhle otázku u nebankovních poskytovatelů dneška prakticky nikdy neuslyšíte. Proč byste se také měli zpovídat, že si chcete půjčit peníze? Důvod není podstatný, důležité je splnění základních podmínek a samozřejmě také to, abyste vše mohli řádně a v termínu splácet. Rozhodnutí o schválení půjčky budete mít „na stole“ do patnácti minut, takže žádné čekání tu opravdu nehrozí. Bezúčelová půjčka je samozřejmostí i v mnoha bankách, proč byste potom měli něco zdlouhavě vysvětlovat v nebankovní společnosti, když žádáte o půjčku? Nakonec, dalo by se to posuzovat i jako nedůvěra vůči klientovi, která může být splacena opět nedůvěrou – zájemce by se prostě zeptal i někde jinde.


Velká sleva na úrokové sazbě? To rozhodně není žádný bláhový sen


30% sleva na vaši online půjčku je samozřejmostí, tento bonus můžete využít klidně ještě během dnešního dne. Bez rizika, vyplňování nekonečných formulářů a kompromisů. Nezáleží na tom, jestli potřebujete tisícovku na složenky nebo osm tisíc na nový mobil, účel tu skutečně nikterak nerozhoduje. Rychlá odpověď, jednoduchá dohoda, flexibilní podmínky pro každého žadatele, naprostá samozřejmost. Administrativa je zde stlačena na nejnutnější minimum, nepotřebujete vyplňovat několikastránkový formulář nebo obsáhlou smlouvu, u které jsou na každé straně poznámky drobným písmem. Proč se podřizovat podobnému diktátu, když jde všechno jinak a mnohem jednodušeji? Proč si neušetřit vrásky, když je řešení tak snadné a rychlé?




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST
Tags: půjka, sleva,

Další podobné články

   Zpět

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%