Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
26.04.2018

S exekucí bohužel půjčku nezískáte

Pokud jste zrovna uprostřed exekučního řízení, jsou možnosti půjček skutečně mizivé.

​​V ČR se každoročně zvyšuje podíl exekucí a rozhodně to nevypadá, že by se měl tento trend obracet. Pokud zrovna nějakou exekucí procházíte, asi vás nepotěšíme, protože na půjčku v bankovním i nebankovním sektoru můžete prakticky zapomenout. Zmražené bankovní konto, bedlivý dohled exekutora nad všemi finančními toky, exekuce na plat. Bohužel, v tomto případě neexistuje alternativa.


Dohodněte si splátkový kalendář s exekutorem

Když chcete půjčku v bance, je rozhodující bonita klienta. Zde proto nepochodíte vůbec, je tedy zcela zbytečné o podobné možnosti jednat. Exekuce navíc trvá poměrně dlouho a manévrovací možnosti jsou omezené. Ani nebankovní sektor vám nepomůže, přes tuhle podmínku se nejde dostat. Jednoduše, v registru dlužníků kvůli nezaplacené složence za telefon figurovat můžete, ale exekuční řízení je už přeci jen moc silná káva. Není tu žádná garance, že byste mohli půjčku v pořádku splácet, proto bohužel bude každá žádost odmítnuta.


Nejdříve exekuce, až potom nebankovní půjčka

Musíte mít vše vyřešené a ukončené, teprve poté je možné začít přemýšlet o nebankovní půjčce. Získat finanční pomoc, když zrovna procházíte obtížnou exekucí, je prostě nemožné – tedy alespoň klasickou bankovní nebo nebankovní formou. Na řešení ve stylu kontaktování soukromého poskytovatele půjček raději rovnou zapomeňte, protože podobný krok by znamenal brzký pád do dluhové pasti, ze které se už nemusíte vůbec dostat. O dané osobě většinou vůbec nic nevíte a rozhodně nebude rozumné vložit svou důvěru zrovna sem. Zvažte raději takzvaný osobní bankrot, se kterým půjde o běh na dlouhou trať, ale na konci tunelu uvidíte jasné světlo. Očištěni od dluhů si pak můžete bez problémů půjčovat peníze, pokud to bude zrovna zapotřebí.


Celé řízení může trvat i dlouhé měsíce

Exekuce je zkrátka na dlouho, to ví všichni, kdo mají v okolí někoho, koho se zrovna týká – nebo procházejí podobnou záležitostí takříkajíc na vlastní kůži. Je to obrovský nápor na psychiku, a to i pro zbytek rodiny, která podobným procesem prochází i s dlužníkem. Pro každého poskytovatele by šlo o velmi rizikovou investici, tak jistě chápete, že podobná šance je zcela na nule. Půjčka bude možná, až když definitivně vyřešíte dluhy, počítá se v to i osobní bankrot, který nicméně potrvá několik dlouhých let. Co byste ještě měli o exekučním řízení vědět?


  • Řídí se podle aktuálně platného občanského zákoníku. Jeho novela vyšla před čtyřmi lety.
  • Máte nárok na jednorázové výběry z účtu každý měsíc, a to až do výše 6820 korun českých.
  • Po dohodě o splátkovém kalendáři dluhů může exekutor znovu odblokovat vaše konto.


První půjčka zdarma se vás tak s exekucí na krku týkat nebude, nicméně pokud si patřičnou dobu počkáte a dořešíte všechny aktuální problémy s dluhy, určitě ji můžete v budoucnu využít. Její kouzlo spočívá hlavně v tom, že nemusíte řešit úrokovou sazbu – prostě si jako nový klient půjčíte peníze a splatíte je do určeného data do koruny přesně. Ano, je to tak, splácíte jen jistinu…


Pokud jde o registr, ten vůbec neřešíme

Půjčka bez nahlížení do registrů je u nás ale samozřejmě možná! Pokud tedy máte zápis v registru dlužníků kvůli složence za telefon nebo elektřinu a bojíte se, že nedostanete půjčku, jste naštěstí na omylu. Peníze vynaložené za výpis z registru se nebankovním společnostem obecně moc nevyplatí, zvláště pokud jde o půjčku v řádu několika tisíc korun. Stačí vše podložit trvalým příjmem, respektive doložit poslední tři měsíční výpisy z bankovního konta a vše se už brzy může definitivně potvrdit.



ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%