Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
19.03.2018

Půjčka pro zadlužené

Půjčit si dnes můžete, i když máte dluhy – samozřejmě je ale třeba obezřetnosti

V bance si s dluhy půjčíte jen těžko, je ale pravdou, že v nebankovním sektoru to může jít snáze. Stačí mít pravidelný příjem a doložit základní dokumenty. Nikdo totiž nemůže nebankovní poskytovatele půjček nutit k tomu, aby si klienty těžkopádně prověřovali v libovolném registru dlužníků. Ušetří se čas, ale pochopitelně i velké nervy spojené s tím, že by pak půjčka snad nemusela být vůbec schválena.


Úvěr na cokoliv, vyplacení během čtvrthodiny


To, že je naše půjčka bez registru a Solusu, rozhodně dosti usnadňuje celý proces jednání, všechny žádosti také posuzujeme individuálně, přístup je tedy maximálně férový. V registru dlužníků se přitom ocitnete poměrně snadno, stačí jen, abyste nezaplatili včas složenku za telefon a záznam je na světě. V bance pak můžete na úvěr zcela zapomenout, v nebankovní sféře je ale situace přeci jen trochu odlišná. Výpis z registru dlužníků navíc stojí několik stokorun, což jsou pro poskytovatele půjčky vlastně zbytečné výdaje. O tom, zda půjde splácení úvěru opravdu podle původního plánu, spíše vypovídá pravidelný příjem. Navíc, v případě malých půjček něco podobného postrádá smyslu, nejde přeci o desetitisíce nebo dokonce statisíce korun.


Potvrzení o příjmu je důležité, mluví o tom zákon

Nový zákon týkající se podmínek spotřebitelského úvěru platí již od prosince 2016, například v nebankovním sektoru přinesl několik poměrně podstatných změn. Poskytovatel půjčky si musí žadatele dobře prověřit, půjčování je především na jeho vlastní zodpovědnost. Půjčka bez příjmu dnes už prostě neexistuje, oficiální cestou ji nelze schválit. Není totiž možné, aby byl žadatel nezaměstnaný nebo pobíral například jen takzvané životní minimum. Pokud nebude uchazeč o půjčku tímto způsobem prověřen, hrozí, že poskytovatel přijde o úroky – a jistinu pak může dlužník splácet podle svého vlastního tempa. I proto je vlastní příjem, ať už z podnikání, stálého zaměstnání nebo státní penze, od poskytovatelů nebankovních úvěrů vyžadován, platí to i pro mikroúvěry.


Spočítejte si snadno všechny důležité cifry

Kalkulačka půjčky vždycky prozradí během pár okamžiků vše, co jste chtěli vědět. Není třeba si zjišťovat další informace, získáte totiž detailní propočet všeho. Nepotřebujete nikde pátrat na vlastní pěst a ztrácet zbytečně čas, když je vše dostupné na jednom místě. Jinak řečeno, hned zjistíte, kolik byste měli splatit a jaké jsou úroky plus další náležitosti úvěru. Co všechno se dozvíte z údajů na kalkulačce? Je toho skutečně víc, než si možná na první pohled myslíte. Zjistíte například…


  • Lhůtu splatnosti. Jednoduše si nastavíte, jestli stačí týden nebo potřebujete hned 28 dnů.
  • RPSN. To sice u krátkodobých půjček není až tolik podstatné, ale rozhodně vám něco napoví.
  • O kolik celou půjčku přeplatíte. To je dost důležité, můžete mít více srovnání během minuty.


Pokud snad uvidíte někde nabídku půjček bez doložení příjmu, jde pravděpodobně o podvod a měli byste se podle toho také zachovat. Obezřetnosti není nikdy dost, prověřte si potenciálního poskytovatele půjčky na maximum. Co všechno si zjistit? Hodně prozradí i sídlo, které, pokud není na české adrese, nepůsobí vůbec věrohodně. Stejně tak si prohlédněte historii toho či onoho poskytovatele, nemělo by jít o nováčka na trhu, o němž nikdo nic neví a objevil se stejně náhle, jako může i zmizet. Nepotřebujete přeci dávat všanc čas a peníze, když nevíte, s kým vlastně jednáte, že? Tohle je totiž velmi důležité, když pořizujete elektroniku, také se přeci díváte na značku a její dlouhodobou pověst, možná se zeptáte i ve svém nejbližším okolí.




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Nejnovější články

Archiv

Kategorie

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%