Vše o financích a online půjčkách | SOScredit.cz
24.05.2018

Rychlá nebankovní půjčka Praha peníze na ruku

V Praze se dočkáte peněz během několika minut, všechno potřebné se vyřídí online

Počkáte si malý okamžik a peníze už budete mít v kapse. Buď si je vyberete z nejbližšího bankomatu nebo je dostanete přímo na ruku. Že tohle nejde? Samozřejmě, v devadesátých letech minulého století by to bylo trochu složitější, dnešní doba ale přeje připraveným. Nebudete na nic dlouho vyčkávat, žádost se vyřeší skutečně bezodkladně a peníze tak bude možné ihned využít. A to doslova na cokoliv chcete…


V Praze jde všechno mimořádně hladce


Naše hlavní město? Tam se na nic nečeká dlouho, protože rychlost odbavení služeb je na naprostém maximu. O to déle si pak budete moci užívat volných chvilek, kterých rozhodně není v životě nikdy dost. V různých frontách podle vědeckých výzkumů strávíme v průměru pět let života, neustále totiž na něco čekáme – ať už je to dopravní zácpa nebo fronta na obědy ve firemní kantýně. Proč si potom trochu neusnadnit život a nevyřídit nebankovní půjčku tak, jako většina ostatních? Tedy v pohodlí domova, bez spěchu a klidně ještě od PC stolku oblečeni v županu.


Pohodlně a bez rizika problémů

Nemuset doslova vytáhnout paty z bytu a mít půjčku sjednanou? Jistě, potřebovat budete jen mobilní telefon, PC a připojení k internetu, skutečně nic více. Splnění základních podmínek kladených na žadatele o půjčku se pak rozumí samo sebou. I SOScredit samozřejmě nějaké má, co je tedy mimo jiné nutno dodržet?


  • Bezdlužnost vůči poskytovateli. Pokud máte nesplacenou půjčku, nejprve ji tedy vyřešte.
  • Odpovídající věk. Žadatel musí být starší osmnácti roků.
  • Potvrzení o příjmu. Aneb výpis z účtu za poslední tři měsíce. Tím prokážete svou bonitu.
  • Trvalý pobyt na území ČR (nebo občanský průkaz). Půjčit si tak mohou vlastně i cizinci.


To je vše, základní podmínky pro půjčení peněz nebankovní cestou už tedy znáte. Teď si samozřejmě zbývá ještě promyslet, jestli budete tempu splátkového kalendáře opravdu stačit a kolik peněz že si přesně chcete půjčit. Nebankovní půjčky jsou totiž dobrý sluha, ale také špatný pán, nezapomínejte na to! Mějte proto oči otevřené a vždy si vše pečlivě prokalkulujte…


Stoprocentní diskrétnost, to je zde důležité!

Když si půjčujete peníze, neměl by o tom vědět nikdo z ulice, že? Nálepka dlužníka potom zůstává i dlouhé roky, typické maloměstské klepy si prostě nevybírají. Potřebujete snad, aby se informace o úvěru šířila dál? Jistě, že ne! Ale není se čeho bát, protože moderní nebankovní půjčka je hlavně o maximální míře diskrétnosti. Pokud si nepřejete, aby někdo další věděl o tom, že jste si půjčili, jednoduše stačí se o tom nikde nešířit – podobně tak to bude i v případě poskytovatele, který ctí nadevše vaše osobní soukromí. A to by měla být samozřejmost i jinde, že?


Peníze klidně i v hotovosti

Věděli jste, že půjčka na ruku je také možností? Vše přeci nemusí nutně proběhnout bezhotovostním převodem z účtu na účet, i když jde o jednoznačně nejvyhledávanější řešení na trhu. Vyplatit peníze v hotovosti po návštěvě kurýra také není žádným problémem. Má to hned několik výhod, kromě toho, že administrativa je podobně nenáročná jako u bezhotovostní varianty půjčky, dočkáte se také velmi diskrétního jednání. A v neposlední řadě, pokud je vám jednání mezi čtyřma očima příjemnější než klasický online kontakt, snad ani není co řešit. V takovém případě si domluvte schůzku s kurýrem podle osobní potřeby, může to být ráno před odchodem do práce – možná ale bude návštěva lepší večer, až když bude na všechno klid a ustane tradiční celodenní shon? Řešení je zcela ve vaší režii!




ZDE VYPLŇTE ŽÁDOST

 

FAQ – často kladené otázky k půjčkám:

Jak získat první půjčku zdarma?

Využijte slevový kód „faq“ nebo klikněte na tento odkaz k získání půjčky zdarma.
 

Kolik si mohu půjčit?

Maximální částka, kterou Vám můžeme půjčit je 30 000 Kč se splatností max. 35 dní.
 

Jaké podmínky musím splňovat pro získání půjčky?

  • být občanem ČR nebo mít v ČR povolení k trvalému pobytu
  • být svéprávný a starší 18 let
  • mít vlastní bankovní účet nebo prokázat dispoziční právo k bankovnímu účtu zletilé třetí osoby
  • mít pravidelný měsíčný příjem
     

Jak probíhá registrace a žádost o půjčku nového klienta?

1. vyplnit jednoduchý formulář
2. potvrdit přečtení a odsouhlasit Smlouvu o úvěru
3. během 15 minut Vás budeme informovat, zda jsme Váši půjčku schválili, případně zamítli
 

Jak se dozvím že, půjčka byla schválena?

Během několika minut Vám zašleme odpověď formou SMS zprávy na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu o poskytnutí či neposkytnutí půjčky.

Další podobné články

   Zpět

Kolik si chcete půjčit?
1000 Kč
15000 Kč
Na jak dlouho?
7 dní
28 dní
Částka
-
Celkem
Poplatek:
2211 Kč -
Splatnost:
-
RPSN:
-
RÚS:
0%